BecoBowl


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
DPD
Bancontact, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

9,90 7,92

Beschikbaar:
Kies een optie
Artikelnummer:
IP-BB
Merk:
Beco Pets

Beschikbare opties (uitvoering):

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

De zeer sterke en vaatwasserbestendige BecoBowls zijn voordelige en eco-vriendelijke design hondenvoerbakken of waterbakken, gemaakt van bamboe en rijstvezels. De rijstvezels zijn een restproduct van de rijstteelt, waardoor de bakjes volledig natuurlijk afbreekbaar zijn.

  • Stevig
  • Eco-vriendelijk
  • Gemaakt van bamboe en rijstvezels
  • Natuurlijk afbreekbaar

Maten
Small: een inhoud van 500ml
Medium: een inhoud van 750ml
Large:  een inhoud van 1500ml

Zit er melamine in de BECO voer- en drinkbakken van bamboe?
In onze BECO voer- en drinkbakken van bamboe is geen melamine verwerkt en zijn recent nog getest op formaldehyde. De voerbakken voldoen aan de huidige richtlijnen voor Europese wetgeving en is veilig bij gebruik voor dieren.
De NVWA adviseert om melamine kunststof serviesgoed waarin bamboe en/of maisvezels zijn verwerkt niet meer te gebruiken, omdat in vele gevallen het bamboe materiaal gemixt is met melamine. Op het moment dat dit gemixte materiaal in aanraking komt met hete vloeistoffen > 100 graden bestaat er de kans dat giftige stoffen vrij komen zoals formaldehyde. Dit is dus niet van toepassing op onze BECO voer- en drinkbakken van bamboe.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X