Flying Frenzy Vacht haasje


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
DPD
Bancontact, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

7,95

Beschikbaar:
Uit voorraad
Artikelnummer:
FLFR-2301
Merk:
Flying Frenzy

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Dit speeltje is bedoeld om aan de Flying Frenzy te hangen om samen met je kat te spelen of je kan dit speeltje ook zo geven maar hou dan steeds toezicht.

Afmetingen
Afmetingen kunnen variëren, lijfje is minstens 10 cm lang en 3 à 4 cm breed.

Beschrijving
Dit speeltje is net als de andere speeltjes gemaakt van natuurlijk materiaal, bij dit speeltje is het 100% hazenvacht. De vacht is afkomstig van wilde hazen die een vrij leven geleid hebben en geschoten zijn wegens overpopulatie. Zo zijn we zeker dat de pels niet afkomstig is van gekweekte dieren en er geen dieren mishandeld werden.

Gebruik
Vervang de oude hanger simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe hanger erin te haken. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem achter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

Veiligheid
Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat. De vacht is heel stevig en zal niet veel haar verliezen, tenzij de kat er lang op kauwt. Probeer dit dus te vermijden.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is dé natuurwinkel voor honden en katten met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. Onze producten zijn gegarandeerd vrij van alle mogelijke onnatuurlijke toevoegingen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X