Wij gaan verhuizen!

Eindelijk is het zover en kunnen we met jullie onze nieuwe locatie delen.
Vanaf 25 mei zal je ons kunnen vinden aan de Baan 42 in Wuustwezel!

Gesloten voor verhuis

Van maandag 10 t.e.m. maandag 24 mei zijn we gesloten.

Opening op 25 mei

Vanaf dinsdag 25 mei 2021 verwelkomen wij je graag in de grootste natuurwinkel voor dieren!

Maar liefst 600 vierkante meter winkelplezier voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, kippen, paarden, etc.

Uiteraard houden we vast aan ons concept en verkopen we enkel 100% natuurlijke voeding, snacks, supplementen en verzorgingsproducten. Enkel producten waar we zelf volledig achter kunnen staan. Nieuw is ook een afdeling non-food voor honden en katten. Uniek en kwalitatief speelgoed, maar ook andere accessoires zoals halsbanden, lijnen, tuigjes, eet- en drinkbakken, kussens en manden, etc. Kom het vanaf 25 mei ontdekken aan de Baan 42 in 2990 Wuustwezel. Voor wie bekend is in Wuustwezel: dat is de vroegere Aveve.

Nieuwe openingsuren vanaf 25 mei

De kortere openingsuren van het afgelopen jaar zijn zeer nuttig geweest om het vele werk van onze verhuis en uitbreiding mee op te vangen. In onze nieuwe winkel verruimen we de openingsuren opnieuw, maar hebben we wel terug een vaste sluitingsdag.


Maandag: gesloten
Dinsdag t.e.m. vrijdag: 10.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 16.00 uur
Zon- & feestdagen: gesloten

Locatie

De afstand tussen onze oude en nieuwe locatie is ongeveer 2 km oftewel 4 minuten. Op onderstaand plannetje hebben we proberen duidelijk te maken hoe je ons het beste bereikt vanuit de verschillende richtingen of als je per ongeluk nadat we verhuisd zijn nog op onze oude locatie zou staan. Voor alle duidelijkheid: het gele pinnetje is de oude locatie en het rode de nieuwe:

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X