Betaalmethoden

Bancontact, iDeal & Kredietkaarten

CreditcardsiDealBancontactDankzij Bancontact voor Belgische klanten en iDeal voor Nederlandse klanten kan u makkelijk, veilig en snel online uw bestelling afrekenen met behulp van uw bank-app of de kaartlezer van uw bank. Uiteraard kan u ook via uw kredietkaart (VISA, MasterCard,...) op dezelfde manier betalen.

Deze betalingen worden afgehandeld door onze partner Mollie. Zij beschikken over de nodige certificaten om op te treden als Payment Service Provider en werken steeds met een beveiligde verbinding. Mollie heeft daarvoor een "Extended Validation Certificate", dat ziet u aan de groene adresbalk in uw browser tijdens het betalen. Daarbij worden uw gegevens versleuteld verstuurd over het internet. Daarnaast is Mollie ook PCI DSS-gecertificeerd. Dit geeft het niveau aan waarop Mollie de veiligheid van de transacties voor klanten en consumenten heeft geregeld.

PayPal

PayPalBent u meer vertrouwd met betalingen via PayPal, dan kan dat uiteraard ook. Voor betalingen via PayPal geldt een minimum bedrag van € 15,00.

Ook betalingen met PayPal worden via een hoog beveiligde verbinding verricht. Meer informatie hieromtrent kan u nalezen op de website van PayPal.

Overboeking / overschrijving

OverschrijvingUiteraard kan u uw bestelling ook betalen door middel van een Europese overschrijving. De bestelde artikelen worden meteen bij bestelling voor u gereserveerd. Wanneer het totaalbedrag op onze rekening staat zal uw bestelling verzonden worden. Bestellingen die langer dan 2 weken onbetaald blijven worden automatisch geannuleerd.

Betaalmogelijkheden bij afhalen

Als u uw bestelling wenst af te halen in onze winkel kan u het bedrag bij het afhalen afrekenen. Wij aanvaarden in de winkel naast cash betalingen ook Payconiq, Bancontact, ApplePay, Maestro, VISA en MasterCard.

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X