Verzending & verzendkosten

Wij versturen pakketten naar België, Nederland en de meeste andere landen binnen de Europese Unie. U kan kiezen of u uw bestelling thuis wil ontvangen of in een afhaalpunt in de buurt wil ophalen. Wij versturen vanaf een minimum bestelwaarde van € 19,00.

Verzendkosten

  Bestelwaarde
€ 19,00 - € 39,00
Bestelwaarde
> € 39,00
België, Nederland & Luxemburg € 3,00 Gratis
Duitsland € 6,00 € 3,00
Frankrijk, Groot-Brittanië & Oostenrijk € 10,00 € 7,00
Denemarken € 13,00 € 10,00
Ierland & Italië € 15,00 € 12,00
Spanje & Portugal € 21,00 € 18,00
Overige landen binnen de EU € 18,00 € 15,00

Levertijd

In België en Nederland zal in de meeste gevallen uw pakket de volgende werkdag geleverd worden wanneer uw bestelling en betaling voor 14.00u bij ons binnen is en alle producten die u bestelde in voorraad zijn. Naar andere landen moet u rekening houden met een levertijd van 2-3 werkdagen.

Thuislevering of levering in parcelshop

Al onze zendingen worden verzorgd door DPD. U kan kiezen of u uw pakket thuis wil ontvangen of wil ophalen in een DPD Parcelshop bij u in de buurt. In deze afhaalpunten met ruime openingsuren kan u uw pakket bijvoorbeeld ophalen onderweg van het werk. Zo hoeft u niet te wachten op de bezorger. Of u nu voor thuislevering of levering in een parcelshop kiest, u ontvangt steeds vooraf via mail een indicatie in welke tijdspanne de bezorger het pakket zal afleveren. Indien gewenst kan u zelf ook het moment van levering aanpassen en tot wel 6 dagen uitstellen.

Afhalen in onze winkel in Wuustwezel

Woont u in de buurt van Wuustwezel (België)? Dan kan u uw bestelling uiteraard ook afhalen in onze winkel. In de meeste gevallen is het niet noodzakelijk om vooraf te bestellen, alle producten die u in onze webshop ziet zijn namelijk ook aanwezig in onze fysieke winkel. U kan dus gerust komen winkelen zonder vooraf te bestellen. Enkel indien u grote hoeveelheden van een zelfde product nodig heeft of u het prettig vindt dat uw bestelling al voor u klaar staat is het aan te raden om vooraf te bestellen. Meer info over openingsuren en locatie, zie onze Contact-pagina.

Over Cool4pets

Cool4pets is dé natuurwinkel voor honden en katten met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. Onze producten zijn gegarandeerd vrij van alle mogelijke onnatuurlijke toevoegingen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Brekelen 4 unit 13
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X