Boek De rauwe waarheid over de voeding van je hond


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
DPDPostNL
Bancontact, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

18,95

Beschikbaar:
9 stuks
Artikelnummer:
CV-RAWAERGIJ

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Al in zijn tijd als student diergeneeskunde in Antwerpen en Gent, viel het hem op dat de opleiding enkel keek naar symptoombestrijding en niet naar het gehele dier.

Na zijn opleiding is hij zich gaan verdiepen in voeding, acupunctuur en osteopathie. Voeding wat een medicijn kan zijn, maar ook ziekte verwekkend voor je hond. Met ruim twintig jaar ervaring in het geven van rauwe voeding aan honden samen met de voedselleer uit de Traditioneel Chinese Geneeskunde heeft hij dit boek geschreven.

Dit boek is bedoeld voor de eigenaren van honden die zich willen gaan verdiepen in het geven van rauwe voeding aan hun honden. De inhoud is bedoeld prikkelend te zijn, zodat je verder op zoek gaat naar wat voor jouw hond de beste voeding zou kunnen zijn.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X