Onze winkel is momenteel gesloten wegens verhuis.
Mogelijks 2 dagen vertraging. Winkel vanaf 25/05 geopend. Bedankt voor uw begrip!

Phytonics Immu boost


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
DPD
Bancontact, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

25,95

Beschikbaar:
Beperkte voorraad
Artikelnummer:
NML-PYIMM13016
Merk:
Phytonics
Inhoud:
50ml

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Bij lusteloosheid, voor vitaliteit en energie. Voor de weerstand.

Samenstelling

Extracten van Echte salie, Gewone vlier, Groene thee, Hokjespeul, Kattenklauw, Rode zonnehoed, Siberische ginseng en Westerse karmozijnbes. Bètacaroteen, L-Lysine en Zink-L-Methionine. Bentonite-Montmorillonite. Alcohol 56%.

Dosering

De optimale dosering is 1 - 2 x daags:
Paard 60 druppels
Hond 10 - 20 druppels
Kat 10 druppels

Een kuur duurt 10 dagen. 20 druppels is circa 1 ml. Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Toediening

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Adviezen voor gebruik

Phytonics Immu boost voor ieder dier dat wel iets extra’s kan gebruiken. Een kuur Phytonics Immu boost duurt ongeveer 10 dagen. Immu boost is een krachtige oppepper voor een gezonde weerstand.

Behandelingsduur

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Bewaren

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.

Synergie en combinaties met andere producten

Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen. Met Detox comp worden afvalstoffen versneld afgevoerd, dit versterkt de werking van Immu boost. Het toevoegen van Phytonics Multivit en/of Phytonics Probiotics zorgt voor meer bouwstoffen voor een goede weerstand.

Contra-indicaties

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Bijwerkingen

Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Deze informatie is voor de dierenbezitter en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Specificatie

Kenmerken
Inhoud 50ml

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is dé natuurwinkel voor honden en katten met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. Onze producten zijn gegarandeerd vrij van alle mogelijke onnatuurlijke toevoegingen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X