Bio-Ron ATV (Anti Teken Vlooien) Poeder strooibus


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
DPDPostNL
Bancontact, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

25,90

Beschikbaar:
2 stuks
Min. houdbaar tot:
31/07/2026
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Meer info.
Artikelnummer:
BR-6005
Merk:
Bio-Ron
Inhoud:
95gr

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Anti teken en vlooien poeder voor op de huid/vacht (niet voor bij het eten), geschikt voor alle dieren (ook katten).
! ATV producten zijn niet geschikt voor dieren met epilepsie en jonge dieren waarvan niet bekend is of ze gevoelig zijn voor epilepsie.


Alle kruiden en specerijen in de ATV producten zijn uiteraard biologisch en sommige zelfs Demeter kwaliteit.
Dit poeder is ook geschikt voor katten, opname door likken is geen enkel probleem.
De kwaliteit is zo goed dat wij er zelfs, bij wijze van spreken, ons eten mee kunnen kruiden ;)
Veilig voor alle andere dieren.

Hoe gebruiken?
2 tot 3 x per week onder de vacht poederen, rug, oksels en buik.
1 verpakking is voldoende voor 2 á 3 katten of 1 hond voor twee á drie maanden.

Ook geschikt voor manden, banken, beddengoed, kledingkast en vergeet je stofzuiger niet!

Ingrediënten: Kruidnagel, Lavendel, Neempoeder, Diatomeeënaarde, Komijn en Salie


Niet gebruiken op wonden of een beschadigde huid. Wanneer de huid beschadigd is raden wij aan bij katten onze wonderzalf te gebruiken. Bij honden en andere dieren kan bij een beschadigde huid wel de ATV lotion ingezet worden, deze bevat nl ook helende ingrediënten voor de huid.

Wat doet wat?

Kruidnagel (Syzygium aromaticum)
 De geur van kruidnagel is voor alle parasieten en insecten die onze dieren lastigvallen, zeer onaangenaam en iedere diehard die onze dieren toch lastigvallen moeten dit helaas bekopen met de dood omdat eugenol het hoofdbestanddeel van kruidnagel dodelijk is.

Lavendel (Lavandula)
 Ook de geur van lavendel houdt op haar beurt weer parasieten en insecten tegen. Onze gedroogde lavendel is zo fijn gemalen dat een insect of parasiet die hier mee in aanraking komt gedood wordt door de terpenen die lavendel bevatten.

Neempoeder (Azadirachta indica)
 Elk deel van de neemboom heeft een geneeskrachtige werking voor dier en mens. Dit geld niet voor insecten en parasieten. De neemboom bevat rond de 50 insecticiden. Neempoeder wordt gemaakt door het blad van de neemboom te drogen. Door de grote hoeveelheid insecticiden ontstaat er ook geen resistentie dit in tegen stelling tot alle chemische producten.

Diatomeeënaarde 
Diatomeeën zijn de fossiele skeletjes van ééncellige algen. Diatomeeën zijn zo klein (5tot 200 micron: 1 micron is 1 duizendste van een millimeter) dat ze met het blote oog niet te zien zijn. Gemiddeld 50 tot 100 diatomeeën passen op de punt van een speld. Het is bijna niet voor te stellen. 
Vlooien en teken hebben een pantser wat men het exoskelet noemt wat ter bescherming dient. Diatomeeën aarde tast de waslaag aan en beschadigd het pantser waardoor de vlo en de teek sterft.

Komijn (Nigella sativa)
 Komijn is inwendig en uitwendig een wondermiddel voor dier en mens en ook in onze Anti teken lotion verwerkt. In poedervorm weert de geur zo beetje alles wat kruipt en vliegt en wanneer insecten het binnen krijgen sterven zij.

Salie (Salivia officinalis)
De geur van salie is onaangenaam voor vele insecten en parasieten maar bevat ook verschillende enzymen die giftig zijn voor insecten en ze doden voordat ze zich op onze dieren hebben kunnen voortplanten.

Waarom?
Na de introductie van onze ATV lotion kregen we best veel teleurgestelde reacties van katten baasjes en bazinnen, dus hebben we naar een oplossing gezocht en gevonden .Om het simpel te houden noemen we het ATV poeder omdat het in grote lijnen dezelfde eigenschappen heeft als de ATV lotion.

GESCHIKT VOOR ALLE DIEREN

Specificatie

Kenmerken
Inhoud 95gr

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X