De Groene Os Ultimaflor Probiotica


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
DPDPostNL
Bancontact, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

45,40

Beschikbaar:
9 stuks
Min. houdbaar tot:
30/06/2027
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Meer info.
Artikelnummer:
DGO-ULTIMAFLOR
Merk:
De Groene Os
Inhoud:
100gr

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Nu met verbeterde smaak!
Ultimaflor kan gebruikt worden om het immuunsysteem te ondersteunen, de darmwand te verzorgen en de spijsvertering te helpen.

Je kunt het toepassen tijdens en na een antibioticakuur (of andere medicatie), bij veranderingen in de voeding en in stressvolle periodes (zoals reizen). Ook om gewichtsverlies tegen te gaan, bijvoorbeeld bij oudere dieren, kan Ultimaflor een helpend middel zijn.

Met de huidige kennis van zaken blijkt dat in de meeste gevallen het gebruik van alleen probiotica niet het gewenste effect heeft.
Ieder mens en dier heeft een eigen unieke microbioom. Daarom is de samenstelling van Ultimaflor er niet alleen op gericht de goede darmbacteriën aan te vullen, maar juist ook op het creëren van een goede darmgezondheid waardoor de eigen flora zich kan ontwikkelen.

Dit middel is een revolutionaire combinatie van prebiotica, probiotica, postbiotica, paraprobiotica en aanvullende stoffen.

Wat zit erin?

 • FOS (fructo oligosacchariden/vezels van de cichoreiwortel)
  FOS is kort voor fructo-oligosacchariden en deze zijn in dit geval afkomstig van gedroogde cichoreiwortels. Ze doen doet dienst als prebiotica: ze helpen een gezond darmmilieu waardoor de nuttige bacteriën zich lekker thuis voelen.
 • Shiitake (Lentinula edodes mycelium poeder)
  Shiitake is een medicinale paddenstoel, met een oorsprong in Japan en China en is een echte weerstandbooster. Shiitake bevat talloze fytonutriënten en door de immuun ondersteunende werking eigenlijk voor het hele lichaam gezond. Maar het stofje lentinan (een bètaglucaan) en de talloze vezels springen eruit als het gaat om het ondersteunen van de darmgezondheid.
 • Acaciavezels
  Acacia is een fantastisch prebioticum dat de groei van lactobacillen en bifidobacteriën ondersteunt.
 • MOS (mannan oligosacchariden/gist)
  MOS, oftewel mannan-oligosacchariden, zijn afkomstig uit gistwandcellen. Ze helpen de darmen te beschermen tegen toxinen en bevorderen de aanmaak van meer goede darmbacteriën zodat de slechte darmbacteriën niet de overhand krijgen.
 • L-threonine
  Dit aminozuur wordt door het lichaam gebruikt om de slijmlaag in de darmen doorlopend opnieuw op te bouwen en is daarmee belangrijk voor gezonde darmen.
 • Saccharomyces cerevisiae 
  Dit is een gist en staat bekend als postbioticum. Een postbioticum is een fermentatieproduct dat allerlei verzorgende effecten op de darmen heeft. 
 • Enterococcus faecium NCIMB 10415 (4b1705) 540 x 10^9 CFU/kg
  Dit is een probiotische bacteriestam en goed onderzocht bij dieren. Deze gunstige darmbacteriën zijn gevriesdroogd zodat een goede houdbaarheid en werkzaamheid gewaarborgd is.
 • Lactobacillus helveticus-HA122 4529 (4b1715) 630 x 10^9 CFU/kg
  Dit is een van de bekendere bacteriestammen die de spijsvertering ondersteunen. Deze stam is als paraprobioticum (afgedode bacteriestam) toegevoegd. Hierbij gaat het om dode bacteriën maar met nog steeds intacte cellen waardoor ze veel stabieler zijn dan levende, ook bij wisselende temperaturen. Daardoor is er op het moment van gebruik een exact aantal stammen per gram gegarandeerd en is het resistent tegen zowel het maagzuur als de enzymen die de spijsvertering erop afvuurt. Recent onderzoek toont aan dat paraprobiotica een vergelijkbaar effect hebben als levende bacteriën, soms met net andere positieve eigenschappen.
 • Clinoptiloliet klei
  Dit is een kleisoort die in het spijsverteringskanaal mycotoxines en zware metalen aan zich weet te binden om vervolgens mee naar buiten mee te nemen.

Samenstelling:
Acaciavezels, FOS (fructo oligosacchariden/vezels van de cichoreiwortel), MOS (mannan oligosacchariden/gist), Shiitake (Lentinula edodes mycelium poeder), Saccharomyces cerevisiae, Enterococcus faecium NCIMB 10415 (4b1705) 540 x 10^9 CFU/kg, L-threonine, Clinoptiloliet, Lactobacillus helveticus-HA122 4529 (4b1715) 630 x 10^9 CFU/kg.

Hoe te gebruiken
Katten en honden tot 10 kg: 1x daags ¼-⅓ maatschep door het voer
Honden 10 tot 25 kg: 1x daags 1 maatschep door het voer
Honden 25 tot 40 kg: 1x daags 1¼ maatschep door het voer
Vanaf 40 kg: 1 maal daags 2 maatscheppen door het voer

Gebruik in de vorm van een kuur van 8 weken.

Indien nodig kan de dosering verdubbeld worden.

Specificatie

Kenmerken
Inhoud 100gr

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X