Boek Rauwvoer voor de hond - Meike van den Haak


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
DPDPostNL
Bancontact, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

15,95

Beschikbaar:
Uit voorraad
Artikelnummer:
VW-RAUWMEI

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Rauwvoer voor de hond – Verantwoord rauw voeren in 3 stappen is het eerste Voerwijzer-boek, dat vanaf nu verkrijgbaar is.
Het is een handleiding voor het voeren van gemalen rauwvoer (kvv) aan de hond, in de eenvoudige taal die je van Voerwijzer gewend bent. Het boek vult een behoefte aan praktische en duidelijke informatie over het veilig en compleet rauw voeren. In drie stappen leer je of rauw voeren geschikt is in jouw situatie en kan je een goed menu opstellen dat bij je hond past. Ook rauwvoer voor pups en honden met een aandoening komt aan bod.

Voor wie?
Het boek is vooral bedoeld voor mensen die twijfelen over het beginnen met rauw voeren, en mensen die al rauw voeren en zeker willen weten dat ze het goed doen. Ook voor personeel van dierenwinkels, rauwvoer-verkopers, fokkers en dierenartsen is dit een handig naslagwerk om te gebruiken bij het adviseren van klanten. Voedingsdeskundige Sandra Hoogendoorn schrijft in haar review over het boek: “Ik raad fokkers ook aan om hun pupkopers op het boek te attenderen.”

Over de auteur 

Het boek is door mijzelf geschreven, met behulp van dierenarts Anneke Schellingerhout. Mijn kennis over hondenvoeding haal ik uit wetenschappelijke publicaties, vakliteratuur, cursussen en intervisie met vakgenoten. 

-Meike van den Haak

 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X