Farm Food Rawhide Dental Impressed


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
DPDPostNL
Bancontact, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

2,90

Beschikbaar:
Kies een optie
Artikelnummer:
MA-2222A
Merk:
Farm Food

Beschikbare opties (maat):

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

De gekende Farm Food Rawhide®, maar dan in een geperste vorm.

Farm Food Rawhide® is gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel (de tweede stevige en taaie laag van de huid) van runderen. De witte Farm Food Rawhide® kauwkluiven komen uit Brazilië en Europa en worden gemaakt van de huiden van runderen die voor de vleesproduktie worden gehouden. Het productiebedrijf is een onderdeel van een grote slachterij. De huiden worden direct na het slachten machinaal gespleten. De buitenste, onverteerbare, lederhuid wordt daarbij verwijderd voor de leerproductie. De binnenste lagen verteerbare onderhuids-bindweefsel worden gewassen en op de gewenste maat in stukken gesneden.

Na in de verschillende vormen te zijn gevouwen, worden de witte Rawhide® kauwbotten in een oven gedroogd.

Een belangrijk aspekt van deze produkten is dat er bij of na de produktie geen schadelijke stoffen worden gebruikt. Daardoor kunnen zij een schoon, zuiver en veilig product garanderen.

Farm Food Rawhide® botten zijn stevig, hard en volledig verteerbaar. Door inwerking van speeksel komt tijdens het kauwen collageen vrij, een lichaamseigen eiwitverbinding. Dit collageen lost tandplak op. Daarnaast vindt er door de schurende werking, tijdens het kauwen op het taaie materiaal, een grondige, zichtbare reiniging van het hondengebit plaats.

  • Volledig verteerbaar
  • Geen schadelijke stoffen
  • Een schoon, zuiver en veilig product
  • Een goede gebitsverzorging op een volledig natuurlijke manier
  • Stinkt, plakt of slijmt niet
  • Hoge kwaliteitseisen

Farm Food Rawhide® is in verschillende maten / soorten te koop. Zorg ervoor dat de maat die je koopt past bij de grootte en bijtkracht van je hond.

Afmetingen
Small: 13cm groot
Medium: 16cm groot
Large: 20cm groot
Extra large: 30cm groot

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X