Onze winkel is momenteel gesloten wegens verhuis.
Mogelijks 2 dagen vertraging. Winkel vanaf 25/05 geopend. Bedankt voor uw begrip!

PUUR Digest (spijsvertering)


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
DPD
Bancontact, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

16,50

Beschikbaar:
Uit voorraad
Artikelnummer:
P-125
Merk:
PUUR
Inhoud:
100gr

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Voor goed functionerende darmen. Bij zowel dunne als te dikke ontlasting. Dit supplement zorgt voor een goede consistentie van de ontlasting, voor goede darmwerking en voor afvoer van gofstoffen uit het maagdarmkanaal. Geef PUUR Spijsvertering bij diarree met weinig water en bij obstipatie met veel water.

Samenstelling

Samenstelling per 3 gram: Natuurlijke producten, botanisch gedefinieerd: Psyllium Husk. Overige ingrediënten: 625,5 mg Methylsulfonylmethaan, 60,0 mg N-Acetyl-Glucosamine, 8,0 mg Magnesium (als -citraat), Fructo Oligo Sacchariden en een verdunning van Magnesium phosphoricum.

Toevoegingsmiddelen per 3 gram: Technologische toevoegingsmiddelen, bindmiddel: 104,3 mg Bentonite. Zoötechnische toevoegingsmiddelen darmflora- stabilisatoren: Bifidobacterium lactis (NIZO 3680 en 3882), Enterococcus faecium (NIZO 3886), Lactobacillus acidophilus (NIZO 3674), Lactococcus lactis (NIZO 3671), Lactobacillus paracasei (NIZO 3672), Lactobacillus plantarum (NIZO 3673) en Lactobacillus salivarius (NIZO 3675).

Dosering
2 x daags
Hond > 25 kg: 2 maatscheppen
Hond 10-25 kg: 1½ maatschep
Hond < 10 kg en kat: 1 maatschep

1 maatschep bevat ongeveer 3 gram.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Toediening
PUUR Spijsvertering kan door het voer gegeven worden. Omdat dit poeder kruiden bevat wordt aanbevolen te starten met een geringe hoeveelheid om het dier te laten wennen aan de smaak. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Geef het in het geval van obstipatie met voldoende water en zorg dat er altijd genoeg vers drinkwater beschikbaar is.

Duur van de behandeling
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Ieder dier reageert verschillend op de genoemde dosering. De dosering luistert vrij nauwkeurig, kijk goed naar het gedrag van het dier. Bij onvoldoende resultaat de dosering langzaam verhogen. Wanneer het gewenste gedrag bereikt is kan gezocht worden naar een onderhoudsdosering, langzaam afbouwen tot ongeveer de helft van de aangegeven dagdosering.

Interactie en contra-indicatie
Voor informatie over interactie tussen geneesmiddelen en nutriënten of fytotherapie kijk op www.naturafoundation.nl Interacties geneesmiddelen en nutriënten/kruiden.

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket.

Specificatie

Kenmerken
Inhoud 100gr

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is dé natuurwinkel voor honden en katten met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. Onze producten zijn gegarandeerd vrij van alle mogelijke onnatuurlijke toevoegingen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X