Wie zijn wij?

Cool4pets is ontstaan door Falco, een van onze eigen honden die gezondheidsproblemen had. Via de neuroloog maakten we kennis met verse voeding en al snel zagen we wat gezonde voeding met een hond doet. Daaruit is het idee ontstaan om andere mensen en honden ook met eigen ervaringen verder te helpen bij allerhande gezondheidsproblemen. Maar ook vooral met het idee om hondenbaasjes preventief een zo gezond mogelijke soorteigen voeding te adviseren waardoor er bij hun geliefde huisdieren zo min mogelijk gezondheidsproblemen ontstaan. Heel vaak komen allergieën, maag-darmproblemen en andere kwaaltjes voort uit het geven van verkeerde voeding.

In 2011 zijn we gestart in de garage naast ons huis. Toen nog hoofdzakelijk als trimsalon, maar al snel werd de verkoop belangrijker dan het trimmen. In 2015 verhuisden we naar een bedrijfshal en niet veel later zijn we gestopt met het trimsalon door de drukte in de winkel. Sinds 2017 zijn we ook als groothandel actief en leveren we ons eigen merk Akyra en tal van prachtige merken aan heel wat andere winkels in de Benelux. In 2021 zijn we dan voor de tweede keer verhuisd naar een prachtige ruime locatie waar we ongeveer 700m2 winkeloppervlakte hebben en nog eens evenveel stockageruimte.

Door de meest recente verhuis hebben we ons assortiment flink kunnen uitbreiden, ook voor andere dieren dan honden en katten. Maar uiteraard ligt de focus als "natuurwinkel voor dieren" nog steeds op gezonde natuurlijke producten. Daar wijken we niet van af, we doen geen toegevingen wat kwaliteit betreft en zijn streng op welke producten in ons assortiment komen. Daarom beloven we het volgende:

  • Onze producten zijn gegarandeerd vrij van alle chemische toevoegingen zoals smaak-, geur- en kleurstoffen
  • We vermijden alles wat bol staat van de goedkope en nutteloze vulmiddelen, onze producten bevatten zoveel mogelijk nuttige ingrediënten
  • Ons assortiment is tarweglutenvrij en grotendeels graanvrij
  • Geen onzin: wat op onze producten staat zit erin en wat erin zit staat erop
  • We zijn ambassadeurs van "soorteigen" voeding en gaan voor ieder dier op zoek naar wat voor hun lichaam het meest optimale voer is
  • We mijden producten uit het Verre Oosten zoveel als kan en halen onze voedingsmiddelen (waar mogelijk) van zo dicht mogelijk bij huis

Het idee is om een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan gezonde natuurvoeding, snacks, verzorgingsproducten en voedingssupplementen aan te bieden en daarnaast ook originele, kwalitatieve en leuke accessoires die je nergens anders vindt. Kom zeker een kijkje nemen aan de Baan 42 in Wuustwezel of ontdek het grootste deel van het assortiment online.

Groetjes,
Emmanuelle & Tim en het ganse team

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X